Žiemos naujienos, prasmingos Nahrin draugystės ir projektai

Naujienos, prasmingos draugystės ir projektai

Tikimės, kad sausis ir 2023 metai jums prasidėjo gera sveikata ir išvengėte įprastų žiemos sezono virusų bei ligų.

Tuos mūsų klientus, kurie neprenumeruoja naujienlaiškio (prenumeratoriams jį išsiuntėme prieš kelias dienas), šiuo straipsniu norime supažindinti su Nahrin žiemos naujienomis, tad apie viską nuosekliai.

Dalinamės su jumis žiemos pradžioje prasidėjusiomis, mums labai prasmingomis draugystėmis ir projektais, kurie jau sulaukė mus džiuginančių atsiliepimų ir pagyrų Nahrin. 

Lapkritį socialiniuose tinkluose pradėjome draugystę su, mūsų nuomone, labai svarbiu ir reikalingu projektu mamoms Motherhood Is Sexy arba MIS (IG- @motherhood.is.sexy), rėmėme jų ‘Išgyvenimo paketą’ mamoms, o šį mėnesį remiame jų podkestą apie pogimdyminę depresiją (paklausyti galite čia, galbūt bus aktualu jums, jūsų draugei ar sesei). Artimiausiu metu draugausime ir kituose jų projektuose. Labai šia draugyste didžiuojamės.

MIS podkestas

Gruodį socialiniuose tinkluose pradėjome draugystę su Medeina Andriuliene (IG- @medeina_andriulis) ir Erika Bružiene (IG- @mrs.bruziene). Jų pagalba su Nahrin susipažino ir mūsų klientais tapo nemažai naujų  veidų, na o labiausiai mus džiugina, jau gauti jų pozityvūs atsiliepimai apie išbandytus  Nahrinžiemos TOP produktus. Pasidalinsime žemiau.

Taip pat gruodį rėmėme Kaune, MEGA prekybos centre vykusį labdaringą teniso turnyrą, skirtą Vaikų svajonėms pildyti. Labai didžiuojamės galėdami prisidėti prie tokių svarbių, kilnių projektų.

Teniso turners Vaikų svajonėms pildyti

JŪSŲ MYLIMIAUSI ŽIEMOS TOP 3 PRODUKTAI

Norime pasidžiaugti ir pasidalinti su jumis atsiliepimais, pastarąjį mėnesį gautais apie Top 3 Nahrin žiemos produktus. Labai juos vertiname, ačiū, kad pasidalinate mūsų svetainėje, išbandę Nahrin produktus, juos vartodami. Laukiame nuoširdžių atsiliepimų apie jūsų patirtis, priimame visas nuomones.

“Labai geras, veiksmingas purškiklis, stiprus, bet efektingas kvapas. Purškiu kambariuose, prieš miegą, peršalus ar kai jaučiu artinantis ligai. Reikia labai nedaug, nes kvapas iškart papurškus gan aitrus. Baiginėju antrą buteliuką, užsisakysiu vėl.”

Diana P.

“Švelnus, tepiau dukrytei padukus peršalus. Nestipraus kvapo, neerzina kaip kiti tepalai, efektyvus, malonios tekstūros.”

Kristina B.

“Puikus produktas organizmo valymui! Vartojam jau ne vieneri metai, tiesiog atgaiva organizmui.”

Loreta

Puikiai veikia. Jau 3 kartą užsisakiau.

Lina J.

Linkime šviesių metų, malonių akimirkų ir gražios likusios žiemos. Būkite sveiki!

Taip pat primename, kad el. parduotuvės užsakymus siunčiame į Smartpost, DPD ir Omniva paštomatus arba DPD kurjeris pristato jūsų nurodytu adresu. Nemokamas pristatymas užsakymams virš 50€. 

Jeigu tik yra galimybė, rekomenduojame užsakymo pristatymui rinktis Smartpost paštomatą, esantį viduje.