Valgykite ir gaminkite be riebalų

Visi žinome, kad riebalų iš mitybos visiškai pašalinti negalima. Riebalai atlieka svarbią maisto skonio ir aromato nešiklio funkciją, jie yra riebaluose tirpių vitaminų (A, D, E, K) ir nepakeičiamųjų riebalų rūgščių tiekėjai. Tačiau jie taip pat yra daugiausiai energijos turinčios maistinės medžiagos. Palyginti su angliavandeniais ir baltymais, jie suteikia dvigubai daugiau kalorijų viename maistinės medžiagos grame. Riebalus reikia vartoti saikingai, nes riebi mityba skatina nutukimą ir kitas susijusias ligas.
Melanie Berger
Kvalifikuota dietologė HF


Siekiant apriboti riebalų suvartojimą kasdieniame gyvenime, Nahrin siūlo jums riebalų neturinčius produktus. Pateiksime jums keletą iš jų.

Nahrin produktai be riebalų

Sudėtyje nėra palmių aliejaus, skonio stipriklių, glitimo, mielių. Veganiški.

Greitam skanaus, neriebaus skaidraus daržovių sultinio ar stipraus, neriebaus jautienos sultinio paruošimui:

Puikūs sultiniai. Šis patiko gal labiau nei jautienos, naudoju ir sriuboms, ir padažams, kruopoms virti. Sodrus, tikrai gero skonio. Sriubai nenaudoju daugiau jokių kitų prieskonių.

Elena A., klientė

Puikus produktas, prie daug patiekalų tinka, o svarbiausiai naudingai.

Loreta Grauslienė, klientė

Neseniai įsigijau, gaminau kol kas tik 2 skirtingas sriubas ir abi gavosi labai skanios. Nedėjau daugiau jokių prieskonių, vien tik šį mišinį. Labai geras skonis, sodrus, tikras sultinys. Labai rekomenduoju ir laukiu išbandyti kitus. Ačiū.

Renata V., klientė

Receptą ir keletą idėjų, kuo gardinti sultinius, galite rasti čia.