Itališkas padažas

Prie kiekvienų šviežių salotų patiekiamas naminis salotų padažas. Itališkas, paruošiamas labai paprastai ir greitai.

  • Paruošimo laikas: 5 min
  • 4 asmenims
Itališkas padažas

Ingredientai:

Paruošimas

  1. Sumaišykite balzamiko actą su kalnų druskos žolelėmis, pipirais ir itališkais prieskoniais, kol druska ištirps.
  2. Tada maišydami šluotele lėtai supilkite alyvuogių aliejų, kol masė taps kreminė.
  3. Galiausiai įmaišykite česnaką ir šviežią baziliką.

Alyvuogių aliejus ypač populiarus šaltoje ir Viduržemio jūros regiono virtuvėje. Didelis mononesočiųjų riebalų rūgščių kiekis teigiamai veikia mūsų sveikatą. Daugiau informacijos rasite straipsnyje apie riebalų naudojimą.

Naudojami Nahrin produktai