Obuolių išrūgų gėrimas medžiagų apykaitai, skysčių valymui, 600g
Išrūgos skatina inkstų darbą ir padeda pašalinti iš organizmo vandens perteklių. Padeda sergant reumatu, turint aukštą kraujospūdį, skatina kraujotaką ir padeda išvengti kraujagyslių kalcifikacijos.
Išrūgos palaiko žarnyno veiklą (esant lėtiniam vidurių užkietėjimui), padeda palengvinti virškinimo sutrikimus, šalina toksinus (odos problemos). Stimuliuoja kepenų veiklą, padeda sumažinti uždegimus (odos, gleivinių, skrandžio, žarnyno uždegimus) ir ramina nervų sistemą.
Taip pat rekomenduojame NahroFit vanilės geriamuosius miltelius su vitaminais, omega-3 riebalų rūgštimis ir mineralais naudoti kaip maisto pakaitalą (pvz. vietoje pusryčių ar vakarienės) ar taip praturtinti sveikuoliškus kokteilius.
Nahrin naudoja natūralias, grynas ir artimas gamtai žaliavas. Siekdami tausoti aplinką, atsisakėme ir puošnių pakuočių.
28.00€
Išparduota
Pagrindiniai privalumai:
- skysčių šalinimas ir valymas
- teigiamas poveikis žarnyno florai
- skatina medžiagų apykaitą
- obuolių skonis slepia išrūgų skonį, kurio, anot bendrų komentarų, žmonės nelabai mėgsta
- tinka svorio metimo mitybai
- odos valymo efektas
- bendru vertinimu gerina savijautą
- labai rekomenduojama vartoti nėštumo metu
Kas yra išrūgos:
Tai pieno dalis, kuri lieka gaminant sūrį ir yra atskirta nuo sūrio bei riebiųjų pieno dalių. Tai plonas gelsvai žalias skystis, kurio skonis yra šiek tiek saldus dėl pieno cukraus (laktozės). Šviežios išrūgos (ne šaldytuve) gali būti laikomos tik kelias valandas. Paprastai žmonėms jų skonis nepatinka. Tačiau Nahrin miltelių pavidalo obuolių išrūgų gėrimas gali būti sėkmingai laikomas ilgą laiką (vėsioje vietoje) ir yra labai skanus.
Išrūgų dietos (valančios ir šalinančios) poveikis:
Išrūgos stimuliuoja inkstų darbą ir padeda pašalinti iš organizmo vandens perteklių. Padeda sergant reumatu, aukštu kraujospūdžiu, skatina kraujotaką ir padeda išvengti kraujagyslių kalcifikacijos.
Išrūgos palaiko žarnyno veiklą (esant lėtiniam vidurių užkietėjimui), padeda palengvinti virškinimo sutrikimus, šalina toksinus (odos problemos). Stimuliuoja kepenų veiklą, padeda sumažinti uždegimus (odos, gleivinių, skrandžio, žarnyno) ir ramina nervų sistemą.
Kas yra inulinas:
Inulinas yra augalinis pluoštas, randamas įvairiose daržovėse. Jo ypač daug cikorijų, juodųjų šaknų, žemių kriaušių ir artišokų širdžių sudėtyje. Inulinas dideliu mastu gaminamas tik keletą metų. Nyderlandai ir Belgija ypač specializuojasi jį perdirbant, ir nuo rugsėjo vidurio iki sausio mėnesio iš cikorijų išgauna inuliną. Tai daroma inuliną ištraukiant šiltu vandeniu (iš susmulkintų gabalėlių). Inulinas yra labai senas mitybos elementas. Australijos aborigenai daugelį metų valgė tose vietovėse augančio murnong (vietinio į kiaulpienę panašio augalo) šaknis. Šiose šaknyse iš viso nėra krakmolo, o jų sausoji medžiaga sudaro apie 85% inulino.
Inulinas turi labai gerą maistinį poveikį:
- praturtina maistą skaidulomis (reguliuoja virškinamojo trakto pralaidumą, didina žarnyno svorį ir tūrį, mažina trigliceridų kiekį)
- mažas energijos kiekis
- dalyvauja visiškame cukraus pakeitime
- bifidobakterijų palaikymas (storosios žarnos rūgštinimas, žalingos floros slopinimas, organizmo apsaugos sistemos stimuliavimas)
Be to, inulinas turi keletą kitų funkcinių ir sensorinių poveikių:
- suteikia maisto tūrio
- išrūgos jaučiasi mažiau vandeningos išgėrus alkoholio
- padidina maisto produktų klampumą
- neutralios spalvos
- kvapas ir skonis neutralus
- sustiprėja esami vaisių skoniai
Palankūs technologiniai aspektai:
- labai tirpus šaltame vandenyje
- antikristalizavimo efektas (išrūgų milteliai tampa šiek tiek mažiau higroskopiški)
Žmonės, besilaikantys normalios/sveikos mitybos, šiandien suvalgo apie 20 g skaidulų per dieną. Tačiau reikalingas kiekis būtų apie 30 g per dieną. Inulino pridėjimas į išrūgų gėrimą padeda lengviau pasiekti šį kiekį. Ypač tiems, kurie turi problemų dėl gliukozės perdirbimo (t.y. vyresnio amžiaus žmonėms ir diabetikams), inulinas labai tinka, nes jo metabolizmas praktiškai nepriklauso nuo insulino.
Pastaba: patiekite kuo šaltesnį.
Sudėtis: saldžių išrūgų milteliai 78%, inulinas 10%, obuolių milteliai 6%, išrūgų baltymai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, saldiklis sukralozė.
Kiekis: 600g
Laikymas: vėsioje ir sausoje vietoje.
Naudojimas: 25 g (1-2 šaukštus) miltelių sumaišykite su stikline šalto vandens (pirmiausia vanduo, paskui milteliai) ir atvėsinkite šaldytuve. Gėrimą taip pat galite pasigaminti blenderyje ar kokteilinėje. Jei pageidaujate, vandenį galima pakeisti (augaliniu) pienu, kuris padidina kalorijų kiekį.
MAISTO MEDŽIAGŲ KIEKIS | 100 ML GĖRIMO |
---|---|
Baltymai | 1g |
Riebalai | 0,1g |
Angliavandeniai | 6,6g |
– iš kurių cukrų | 5,5g |
– iš kurių laktozės | 4g |
Energija | 113kJ / 31kcal |
Tai maisto papildas. Ne maisto pakaitalas įvairiai mitybai. Laikyti sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Neviršykite rekomenduojamos paros normos.
Gamintojas: Nahrin AG, Šveicarija. Importuotojas: Swiss Nahrin Estonia OÜ.
Atsiliepimai
There are no reviews yet