Gaivių arbūzų salotų receptas puikiai tiks greitiems ir vasariškiems pietums.
- Paruošimo laikas: 10 min
- 4 asmenims
Ingredientai:
- 1 nedidelis arbūzas
- rukolos salotų
- 200 g fetos sūrio
- 50 g graikinių arba kt. mėgiamų riešutų
- 4 šaukštai medaus
- 4 šaukštai aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
- 2 šaukštai balsamiko acto
- Kalnų druska su žolelėmis maistui ir padažams
- 3 pipirų mišinys su čili
Paruošimas
- Arbūzą supjaustykite nedideliais kubeliais.
- Rukola salotas nuplaukite, riešutus šiek tiek pasmulkinkite, o fetą sulaužykite mažais gabalėliais.
- Viską gerai išmaišykite dideliame dubenyje su medumi, alyvuogių aliejumi, balzamiko actu, druska ir pipirais ir patiekite.