NUOLAIDA!

ANTRAM -30%! Fermentuotų raudonųjų ryžių kapsulės, 80+80vnt

(2 pirkėjų atsiliepimai)

Maisto papildas.

Fermentuoti raudonieji ryžiai – maisto papildas su cholinu, kofermentu Q10 ir folio rūgštimi.

  • Folio rūgštis prisideda prie normalaus kraujo susidarymo
  • Sudėtyje esantis cholinas padeda palaikyti normalų homocisteino metabolizmą

Rinkinys su nuolaida. Perkant 2 vienetus, antra pakuotė su 30% nuolaida!

Nahrin naudoja natūralias, švarias ir gamtai artimas žaliavas. Aplinkosaugos tikslais atsisakėme ir puošnių pakuočių.

Original price was: 60.00€.Current price is: 51.00€.

Nemokamas pristatymas perkant nuo 50€

Registruokitės ir gaukite 5% nuo apsipirkimo sumos dovanų!

Turime

KAM NAUDINGA?

  • Turintys širdies ir kraujagyslių problemų
  • Vyresni nei 45 metų profilaktiškai

 

KAIP TAI VEIKIA:

  • Folio rūgštis prisideda prie normalaus kraujo susidarymo
  • Sudėtyje esantis cholinas padeda palaikyti normalų homocisteino metabolizmą

 

ĮSPĖJIMAS: negalima vartoti nėščioms moterims, žindymo laikotarpiu ir kartu su lipidų kiekį mažinančiais vaistais. Netinka jaunesniems nei 18 metų ir vyresniems nei 70 metų asmenims.

Kas yra cholesterolis?

Organizmui įvairioms funkcijoms atlikti per dieną reikia maždaug 0,5–1 g cholesterolio. Apie 90% šio kiekio organizmas gali pasigaminti pats. Likusi dalis pasisavinama iš maisto. Cholesterolio kiekis daugiausia padidėja vartojant riebų gyvūninės kilmės maistą, kuriame yra sočiųjų riebalų rūgščių, kurių yra svieste, pieno produktuose ir mėsoje. Svarbu atsiminti, kad iš maisto pasisavinus didelį cholesterolio kiekį, jo gamyba kepenyse sulėtėja.

Ne visas cholesterolis yra vienodas

Cholesterolis netirpsta vandenyje. Kad cholesterolis būtų pernešamas į kraują, tam tikri vandenyje tirpūs baltymai reikalingi kaip pakuotės – lipoproteinai. Tačiau šie baltymai perneša ne tik cholesterolį, bet ir riebalų rūgštis, fosfolipidus bei riebaluose tirpius vitaminus.

Pagal baltymų ir riebalų kiekį lipoproteinai skirstomi į tris skirtingo tankio grupes.

Pastaba: kuo didesnis lipidų (riebalų) kiekis, tuo labiau kenksminga sveikatai:

  • DTL – didelio tankio lipoproteinai, dar vadinami geruoju cholesteroliu, turi didelį tankį, tačiau mažai lipidų;
  • MTL – mažo tankio lipoproteinai, taip pat žinomi kaip blogasis cholesterolis, turi mažą tankį, tačiau daug lipidų;
  • VLDL – labai mažo tankio lipoproteinai, MTL pirmtakai.

Kalbėdami apie cholesterolį, paprastai turime omenyje bendrąjį cholesterolį, kurį sudaro lipoproteinai DTL, MTL ir VLDL. Matuojant cholesterolio kiekį kraujyje, tiksliai nustatoma DTL ir MTL cholesterolio proporcija, o MTL cholesterolio kiekis turi būti kuo mažesnis.

MTL, „blogasis“ cholesterolis

Jei MTL cholesterolio kiekis kraujyje yra per didelis, jis nusėda ant kraujagyslių sienelių. Kuo didesnis blogojo MTL ar VLDL cholesterolio kiekis kraujyje, tuo daugiau jo kaupiasi ant kraujagyslių sienelių.

DTL, „gerasis“ cholesterolis

DTL cholesterolis yra vadinamas geruoju, nes geba pasisavinti sukauptą cholesterolį ir pernešti jį atgal į kepenis. Tokiu būdu DTL cholesterolis užtikrina pusiausvyrą tarp cholesterolio gamybos kepenyse ir cholesterolio pertekliaus grąžinimo į kepenis, užkertant kelią nuosėdoms kraujagyslėse. Dėl šios priežasties idealus yra bendras normalus cholesterolio kiekis kraujyje, turint kuo didesnę DTL cholesterolio dalį ir kuo mažesnę MTL cholesterolio bei VLDL cholesterolio proporciją.

Kaip galima išsaugoti sveiką širdies ir kraujagyslių sistemą?

  • Turint pakankamai fizinio krūvio (sportas)
  • Atsisakant rūkymo
  • Vengiant antsvorio
  • Vengiant streso
  • Vengiant hipertenzijos
  • Vengiant padidėjusio cukraus kiekio kraujyje (diabeto)

SUDEDAMOSIOS DALYS

Cholino bitartratas, kukurūzų krakmolas, kapsulių medžiaga: hidroksipropilmetilceliuliozė, fermentuoti raudonieji ryžiai (Oriza sativa, sėklos),  kofermentas Q10, folio rūgštis.

VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS

FERMENTUOTI RAUDONIEJI RYŽIAI

Fermentuoti raudonieji ryžiai arba raudonieji mieliniai ryžiai yra tradicinis kinų virtų baltųjų ryžių preparatas, fermentuojamas Monascus purpureus pelėsių. Fermentacijos metu susidaro daugybė medžiagų, kurios yra atsakingos už intensyvią raudoną spalvą. Džiovinti ir malti ryžiai vadinami raudonųjų ryžių miltais.

  • Monakolinai yra cheminių junginių grupė, natūraliai randama įvairiose pelėsių rūšyse
  • Monakolinų grupės medžiaga- monakolinas K

Fermentuotuose raudonuosiuose ryžiuose taip pat yra raudonos, oranžinės-raudonos ir geltonos spalvos pigmentų (taip pat žinomų kaip antriniai pigmentai).


CHOLINO BITARTRATAS

  • Cholinas yra vandenyje tirpus B grupės vitaminas
  • Sudėtyje yra lecitino
  • Cholinas padeda palaikyti normalią homocisteino apykaitą
  • Cholinas padeda palaikyti normalią riebalų apykaitą
  • Cholinas padeda palaikyti normalią kepenų veiklą
  • Kofermentas Q10 (CoQ10) yra riebaluose tirpus junginys, kurį natūraliai gamina organizmas. Su amžiumi Q10 gamyba organizme mažėja.
  • Kofermento Q10 yra tokiuose maisto produktuose kaip riebi žuvis (pvz., lašiša ir tunas), mėsingi organai (širdis, kepenys, inkstai), sveiki grūdai, riešutai ir sėklos.


FOLIO RŪGŠTIS

  • Vandenyje tirpus vitaminas B (t.y. perteklinis kiekis automatiškai pašalinamas iš organizmo su šlapimu)
  • Folio rūgštis dalyvauja ląstelių dalijimosi procese
  • Folio rūgštis prisideda prie normalaus kraujo susidarymo
  • Folio rūgštis padeda palaikyti normalią homocisteino apykaitą
  • Folio rūgštis padeda sumažinti nuovargį ir išsekimą
  • Folio rūgštis padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą
  • Folio rūgštis padeda palaikyti normalią aminorūgščių sintezę
  • Folio rūgštis padeda palaikyti normalias psichologines funkcijas
  • Foliatas prisideda prie audinių augimo moters organizme nėštumo metu
  • Ląstelių dalijimasis neįmanomas be folio rūgšties dalyvavimo
  • Folio rūgštis homocisteiną paverčia vertingu ir gyvybiškai svarbiu metioninu (šis procesas vyksta su vitaminų B6 ir B12 pagalba)
  • Remiantis Šveicarijos mitybos ataskaita (Swiss Nutrition Report), gyventojai suvartoja nepakankamą folio rūgšties kiekį (vidutiniškai 295 μg vietoj tinkamo 400 μg)


NAUDOJIMAS

Vartokite 2 kapsules per dieną užgerdami šiek tiek vandens.

  • Nenaudoti nėščioms ir žindančioms moterims, vaikams iki 18 metų ir suaugusiems, vyresniems nei 70 metų.
  • Jei kiltų daugiau klausimų dėl šio maisto papildo vartojimo, kreipkitės į gydytoją.
  • Nevartokite, jei vartojate cholesterolio kiekį mažinančius vaistus.
  • Nevartokite, jei jau vartojate kitus produktus, kuriuose yra raudonųjų fermentuotų ryžių.

 

Kiekis: 80 kapsulių.

Profilaktiškai rekomenduojama atlikti 2 kursus per metus ir 3-4 kursus, jei jau atsirado problemų.

VEIKLIŲJŲ MEDŽIAGŲ KIEKIS2 KAPSULĖSE
Fermentuoti raudonieji ryžiai100mg
-monakolinas K2,9 mg
Cholino bitartratas140 mg
Kofermentas Q106 mg
Folio rūgštis110 µg, 55%*

* RMV% – referencinė maistinė vertė (rekomenduojama paros norma suaugusiems)

Gamintojas: Nahrin AG, Šveicarija. Importuotojas: Swiss Nahrin Estonia OÜ, Estija.

Nenaudokite kaip įvairios mitybos pakaitalo. Laikyti sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Neviršykite rekomenduojamos paros normos. Svarbu  įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

2 atsiliepimai apie ANTRAM -30%! Fermentuotų raudonųjų ryžių kapsulės, 80+80vnt

  1. Vida I. (įsigijo produktą)

    Kadangi turiu padidėjusį cholesterolį, parekomendavo raudonuosius ryžius, radau pas jūsų tinklalapyje. Po 3 mėn. kartu su paskirtais vaistais pavyko normalizuoti. Pabandžiau pora mėn. nenaudoti šio papildo ir vėl padidėjo blogasis cholesterolis, todėl įsigijau vėl raudonųjų ryžių kapaules.

  2. Genovaitė (įsigijo produktą)

    Po 1 mėn vartojimo palengvėjo virškinimas, nebėra sunkumo po valgio.

    • NahrinLT (store manager)

      Sveiki, miela Genovaite,
      Ačiū už jūsų skirtą laiką palikti atsiliepimą. Malonu skaityti.

      Jūsų sveikatai ir grožiui,
      Nahrin Lietuva

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali patikti…