Dovana gaminimo entuziastui- 3 prieskonių mišiniai didelėse pakuotėse
Puiki dovana maisto gaminimo entuziastui – trys natūralūs ir subalansuoti prieskonių mišiniai, skirti ruošti įvairiausius maisto produktus.
Skaidri ir neriebi daržovių sriuba sultiniui ir kitam vartojimui, prieskonių mišinys su jūros druska ir žolelėmis vietoj druskos ir citrinpipiriai žuvies patiekalams gardinti.
Prieskoniai gaminami iš natūralių ingredientų, yra didelėse pakuotėse ir jų užtenka ilgam.
Pagaminta Šveicarijoje!
Rinkinys 15% pigesnis nei perkant įprasta kaina gaminius atskirai.
Nahrin naudoja natūralias, grynas ir artimas gamtai žaliavas. Siekdami tausoti aplinką, atsisakėme ir puošnių pakuočių.
Original price was: 65.00€.55.25€Current price is: 55.25€.
Skaidri daržovių sriuba (milteliai), 400g = 22L
Greitai paruošiamas produktas – skanus ir aromatingas sultinys, kuriame yra jūros druskos, mielių ekstrakto ir prieskonių.Naudojamas ryžiams ir bulvėms pagardinti bei tradicinėms sriuboms, garnyrams ir padažams gaminti.
Jūros druska pagerina sultinio skonį ir yra makro bei mikroelementų šaltinis.
Ypač svarbus mikroelementas yra jodas, kuris normalizuoja skydliaukės veiklą ir stiprina imunitetą. Sriuboje esančių mielių ekstrakte yra vertingų B grupės vitaminų ir vitamino D, taip pat aminorūgščių, fermentų ir mineralų.
Naudojimas ir laikymas: 1 arbatinį šaukštelį miltelių (apie 4,5 g) vienai lėkštei (1 / 4L) sriubos, užpilkite verdančiu vandeniu, išmaišykite. Į sultinį galima įdėti batono kubelių, džiūvėsėlių ar duonos plutelių. Jeigu norite, į sultinį taip pat galima įdėti virtų makaronų, ryžių ir bulvių. Sultinio milteliai neturi riebalų, nepalieka riebalų sluoksnio, sultinys yra skaidrus, aiškaus skonio ir išvaizdos. Tinka gerti, taip pat gaminti įvairias sriubas ir padažus.
Laikymas: laikyti sandariai uždarytą, sausoje vietoje. Vasarą geriausia laikyti šaldytuve.
Sudėtis: prieskoniai (turi sojos), jūros druska, maltodekstrinas, skonio stipriklis (mononatrio glutamatas, dinatrio inozinatas), mielių ekstraktas, daržovių ekstraktas 4,5%, daržovės 1,8% (turi salierų), prieskoniai.
Be riebalų. Tinka vegetarams. Be glitimo. Be laktozės. Mūsų prieskoniuose nėra palmių aliejaus!
Kiekis: 400g. Iš viso paruošiama apie 22L sultinio.
Prieskonių mišinys su jūros druska ir žolelėmis, 390g
Jūros druska kartu su svogūnais, bazilikais, petražolėmis, mairūnais, rozmarinais, porais ir jūros dumbliais sukuria unikalų skonį.
Augalinę jūros druską galite naudoti kaip universalų prieskonį ir tiesiog vietoj druskos. Šis kruopščiai parinktas derinys ne tik suteikia jūsų patiekalams nepakartojamo skonio, bet ir gardų atspalvį.
Nahrin jūros druska su žolelėmis puikiai tinka ant grotelių keptoms daržovėms, salotų padažams ir Viduržemio jūros patiekalams pagardinti.
Mūsų žolelių druska gali būti naudojama įvairiais būdais: nuo sriubų iki padažų ir kiaušinių patiekalų, daržovių, ryžių ar makaronų.
Sudėtis: jūros druska 64% (FR), ryžių miltai, žolelės 7,8% (petražolės, bazilikas, česnakai, mairūnai, rozmarinai, čiobreliai), svogūnai, avižų skaidulos (be glitimo), natūrali kvapioji medžiaga, petražolių šaknis, jūros dumbliai 1,9%, porai, alyvuogių aliejus, paprika.
Receptų rekomendacijos
Daržovių iešmeliai:
Sumaišykite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir mūsų žolelių druskos ir aptepkite daržoves ant iešmelių. Kad nepridegtų, kepkite ant folijos.
Tartaro padažas:
200 ml grietinės, 2 marinuoti agurkai, 4 ančiuvių filė, 1 šalotinis česnakas (arba svogūnas), 2 šaukštai kaparėlių, 1 šaukštelis žolelių druskos, 1 kietai virtas kiaušinis.
Smulkiai supjaustykite visus ingredientus, pagardinkite trupučiu pipirų ir gerai išmaišykite.
Lengvas salotų padažas:
Žolelių druską sumaišykite su trupučiu alyvuogių aliejaus ir baltojo balzamiko acto bei įberkite šviežiai maltų juodųjų pipirų.
Kiekis: 90g
Laikymas: Sausoje ir vėsioje vietoje.
Gamintojas: Nahrin AG, Šveicarija. Importuotojas: Swiss Nahrin Estonia OÜ.
Citrininių pipirų prieskoniai, 340g
Ypatingas žolelių mišinys – pipirai ir tikras citrinų skonis. Ypač tinka žuvies patiekalams, jūros gėrybėms, lengviems mėsos patiekalams.
Vegetariški. Be glitimo. Be laktozės. Mūsų prieskoniuose NĖRA palmių aliejaus.
Receptų idėjos:
Šviežia žuvis ant grotelių. Pagardinkite žuvį citrininiais pipirais, suvyniokite su daržovėmis, šalotiniais česnakais ir šviežiomis žolelėmis į foliją, padėkite kepti ant grotelių 10-15 minučių ir gausite gardų žuvies patiekalą.
Duonos užkandis su lašiša ir citrininių pipirų sviestu: sumaišykite kambario temperatūros sviestą su citrinpipirais. Užtepkite jį ant duonos riekės ir uždėkite šaltai rūkytos lašišos.
Sudėtis: juodieji pipirai 31%, jūros druska, tirpios kukurūzų skaidulos, citrina 5% (citrinų sulčių milteliai, citrinos žievelė), avižų skaidulos (be glitimo), ciberžolė, alyvuogių aliejus, natūrali kvapioji medžiaga.
Laikymas: vėsioje ir sausoje vietoje.
Vartojimas: Visų rūšių žuvies ir jūrų gėrybių patiekalams pagardinti, tinka su balta mėsa, daržovių patiekalais ir daržovių sriubomis. Taip pat rekomenduojama gaminti rytietiškus patiekalus, karius ir sūrio patiekalus. Tinka salotų padažams. Puikiai tinka ir mirkomiesiems padažams (dip).
Kiekis: 340g
Turime ir mažesnę, 55g pakuotę, įsigyti galite čia.
Gamintojas: Nahrin AG, Šveicarija. Importuotojas: Swiss Nahrin Estonia OÜ.
Aurelija Jalinskienė (įsigijo produktą) –
Geri ir kokybiški produktai
NahrinLT (store manager) –
Sveiki, miela Aurelija,
Ačiū už atsiliepimą. Džiugu skaityti.
Jūsų sveikatai ir grožiui,
Nahrin Lietuva