Ypatingas žolelių mišinys – pipirai ir tikras citrinų skonis. Ypač tinka žuvies patiekalams, jūros gėrybėms, lengviems mėsos patiekalams.
Vegetariški. Be glitimo. Be laktozės. Mūsų prieskoniuose NĖRA palmių aliejaus.
Receptų idėjos:
Šviežia žuvis ant grotelių. Pagardinkite žuvį citrininiais pipirais, suvyniokite su daržovėmis, šalotiniais česnakais ir šviežiomis žolelėmis į foliją, padėkite kepti ant grotelių 10-15 minučių ir gausite gardų žuvies patiekalą.
Duonos užkandis su lašiša ir citrininių pipirų sviestu: sumaišykite kambario temperatūros sviestą su citrinpipirais. Užtepkite jį ant duonos riekės ir uždėkite šaltai rūkytos lašišos.
Sudėtis: juodieji pipirai 31%, jūros druska, tirpios kukurūzų skaidulos, citrina 5% (citrinų sulčių milteliai, citrinos žievelė), avižų skaidulos (be glitimo), ciberžolė, alyvuogių aliejus, natūrali kvapioji medžiaga.
Vartojimas: Visų rūšių žuvies ir jūrų gėrybių patiekalams pagardinti, tinka su balta mėsa, daržovių patiekalais ir daržovių sriubomis. Taip pat rekomenduojama gaminti rytietiškus patiekalus, karius ir sūrio patiekalus. Tinka salotų padažams. Puikiai tinka ir mirkomiesiems padažams (dip).
Atsiliepimai
There are no reviews yet