Ypatingas žolelių mišinys – pipirai ir tikras citrinų skonis. Ypač tinka žuvies patiekalams, jūros gėrybėms, lengviems mėsos patiekalams.
Vegetariški. Be glitimo. Be laktozės. Mūsų prieskoniuose NĖRA palmių aliejaus.
Receptų idėjos:
Šviežia žuvis ant grotelių. Pagardinkite žuvį citrininiais pipirais, suvyniokite su daržovėmis, šalotiniais česnakais ir šviežiomis žolelėmis į foliją, padėkite kepti ant grotelių 10-15 minučių ir gausite gardų žuvies patiekalą.
Duonos užkandis su lašiša ir citrininių pipirų sviestu: sumaišykite kambario temperatūros sviestą su citrinpipirais. Užtepkite jį ant duonos riekės ir uždėkite šaltai rūkytos lašišos.
Sudėtis: juodieji pipirai 31%, jūros druska, tirpios kukurūzų skaidulos, citrina 5% (citrinų sulčių milteliai, citrinos žievelė), avižų skaidulos (be glitimo), ciberžolė, alyvuogių aliejus, natūrali kvapioji medžiaga.
Vartojimas: Visų rūšių žuvies ir jūrų gėrybių patiekalams pagardinti, tinka su balta mėsa, daržovių patiekalais ir daržovių sriubomis. Taip pat rekomenduojama gaminti rytietiškus patiekalus, karius ir sūrio patiekalus. Tinka salotų padažams. Puikiai tinka ir mirkomiesiems padažams (dip).
Renata V. –
Tikrai skiriasi nuo bet kurių parduotuvėse prieinamų citrinpipirių. Labai tinka ant avokado skrebučio, salotoms, žuviai.
NahrinLT (store manager) –
Sveiki, miela Renata,
Ačiū už atsiliepimą. Labai džiugu girdėti.
Jūsų sveikatai ir grožiui,
Nahrin
Aurelija –
Smulkūs, kvapnūs, tikrai geri. Nesulimpa, nesukrenta gabaliukais.
NahrinLT (store manager) –
Sveiki, miela Aurelija,
Ačiū už jūsų skirtą laiką palikti atsiliepimą. Malonu skaityti.
Jūsų sveikatai ir grožiui,
Nahrin Lietuva