Rizoto su kremine grybų sriuba

Išbandykite mūsų originalų rizoto receptą. Vietoje sultinio, šis rizotas ruošiamas su Nahrin grybų kremine sriuba.

Grybų sriuba
  • Paruošimo laikas: 5 min
  • Gaminimo laikas: 20 min
  • 4 asmenims

Ingredientai:

Paruošimas

  1. Sriubos miltelius sumaišykite šaltame vandenyje ir užvirinkite.
  2. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite su trupučiu sviesto.
  3. Į svogūnus suberkite rizoto ryžius, gerai išmaišykite ir lengvai pakepkite. Maždaug po 2–3 minučių apliekite sriubos dalimi. Ryžiai turi būti padengti skysčiu.
  4. Reguliariai maišykite rizotą ant vidutinės ugnies ir palaipsniui supilkite šiltą sriubą. Taip ryžiai geriausiai sugeria skystį ir gaunamas kreminis rizotas. Po 15-20 minučių rizotas bus paruoštas.
  5. Galiausiai į rizotą įmaišykite likusį sviestą bei parmezaną ir patiekite.

Naudojami Nahrin produktai