Išbandykite mūsų originalų rizoto receptą. Vietoje sultinio, šis rizotas ruošiamas su Nahrin grybų kremine sriuba.
- Paruošimo laikas: 5 min
- Gaminimo laikas: 20 min
- 4 asmenims
Ingredientai:
- 300 g rizoto ryžių
- 1 svogūnas
- 70 g grybų kreminės sriubos
- 1 l vandens
- 150 g tarkuoto parmezano
- 80 g sviesto
Paruošimas
- Sriubos miltelius sumaišykite šaltame vandenyje ir užvirinkite.
- Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite su trupučiu sviesto.
- Į svogūnus suberkite rizoto ryžius, gerai išmaišykite ir lengvai pakepkite. Maždaug po 2–3 minučių apliekite sriubos dalimi. Ryžiai turi būti padengti skysčiu.
- Reguliariai maišykite rizotą ant vidutinės ugnies ir palaipsniui supilkite šiltą sriubą. Taip ryžiai geriausiai sugeria skystį ir gaunamas kreminis rizotas. Po 15-20 minučių rizotas bus paruoštas.
- Galiausiai į rizotą įmaišykite likusį sviestą bei parmezaną ir patiekite.