Mūsų kosmetikos gaminiams buvo išduotas GMP sertifikatas

Mes dar kartą gavome savo kosmetikos gaminių GMP (Good Manufacturing Practice) sertifikatą, o tai reiškia, kad produktų kokybė buvo patikrinta, atitinka gerą gamybos praktiką ir tiksliai aprašytus ISO 22716 standartus. „Jüstrich Cosmetics AG“ priklauso tai pačiai šeimai kaip „Nahrin AG“ ir specializuojasi kosmetikos srityje, nors visi produktai parduodami su „Nahrin“ prekės ženklu.

GMP sertifikatas

Tai reiškia:

Darbuotojai: priklauso struktūriškai organizacijai, kurioje visi žino savo atsakomybę už kosmetikos gamybą, laikymą ir gabenimą.

Teritorija: Visa teritorija yra švari, dezinfekuota ir prižiūrima, tuo pačiu sumažinant aplinkos poveikį produktams.

Įranga: specialiai sukurta tam, kad produktas nesiliestų su išoriniais teršalais.

Žaliavos: tiekėjai atrenkami pagal konkrečius kokybės kriterijus (ne pigiausia kaina)

Gamyba: suplanuotas ir tiksliai aprašytas visas gamybos procesas, nustatoma kokybės ir nuolatinė įrangos švarumo ir saugos patikra prieš pradedant gamybą, siekiant sumažinti gaminio užteršimo riziką.

Atliekos: Visų rūšių gamybos likučiai turi būti aiškiai apibrėžti ir jų pašalinimas turi būti kontroliuojamas, kad būtų išvengta sąlyčio su gaminiu.

Galutinis produktas: turi atitikti įmonės ir pramonės kokybės standartus.

Dokumentacija: Visas gamybos procesas, laikymas, transportavimas ir kokybės kontrolė turi būti dokumentuoti.

Vidaus auditas: Bendrovė turi atlikti vidaus auditą, kad patikrintų, kaip įgyvendinami GMP standartai, ir patvirtina, kad viskas atitinka ISO 22716 reikalavimus.

GMP sertifikatas

Visa tai suteikia jums garantiją, kad mūsų kosmetikos gaminiai yra aukštos kokybės, patikimi, draugiški jūsų odai ir veiksmingi bei patogūs. Šveicariška kokybė jūsų sveikatai ir grožiui!

Mūsų kosmetikos gaminius rasite el. parduotuvėje čia.