Prieskonių mišinys su jūros druska ir žolelėmis, naujas receptas, 390g
NAUJAS RECEPTAS! Universalūs prieskoniai, pakeičiantys įprastą druską. Dera su ant grotelių keptomis daržovėmis, salotomis, makaronais ir visų rūšių Viduržemio jūros regiono patiekalais.
Sudėtis: jūros druska 64% (FR), ryžių miltai, žolelės 7,8% (petražolės, bazilikas, česnakai, mairūnai, rozmarinai, čiobreliai), svogūnai, avižų skaidulos (be glitimo), natūrali kvapioji medžiaga, petražolių šaknis, jūros dumbliai 1,9%, porai, alyvuogių aliejus, paprika.
Vegetariški. Be glitimo. Be laktozės. Sudėtyje nėra skonio stipriklių! Mūsų prieskoniuose nėra palmių aliejaus!
Visi produktai yra sukurti, gaminami, testuojami ir supakuoti Šveicarijoje naudojant natūralias, grynas ir artimas gamtai žaliavas. Siekdami tausoti aplinką, atsisakėme ir puošnių pakuočių.
Original price was: 21.00€.17.85€Current price is: 17.85€.
Turime
Jūros druska kartu su svogūnais, bazilikais, petražolėmis, mairūnais, rozmarinais, porais ir jūros dumbliais sukuria unikalų skonį.
Augalinę jūros druską galite naudoti kaip universalų prieskonį ir tiesiog vietoj druskos. Šis kruopščiai parinktas derinys ne tik suteikia jūsų patiekalams nepakartojamo skonio, bet ir gardų atspalvį.
Nahrin jūros druska su žolelėmis puikiai tinka ant grotelių keptoms daržovėms, salotų padažams ir Viduržemio jūros patiekalams pagardinti.
Mūsų žolelių druska gali būti naudojama įvairiais būdais: nuo sriubų iki padažų ir kiaušinių patiekalų, daržovių, ryžių ar makaronų.
Sudėtis: jūros druska 64% (FR), ryžių miltai, žolelės 7,8% (petražolės, bazilikas, česnakai, mairūnai, rozmarinai, čiobreliai), svogūnai, avižų skaidulos (be glitimo), natūrali kvapioji medžiaga, petražolių šaknis, jūros dumbliai 1,9%, porai, alyvuogių aliejus, paprika.
Receptų rekomendacijos
Daržovių iešmeliai:
Sumaišykite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir mūsų žolelių druskos ir aptepkite daržoves ant iešmelių. Kad nepridegtų, kepkite ant folijos.
Tartaro padažas:
200 ml grietinės, 2 marinuoti agurkai, 4 ančiuvių filė, 1 šalotinis česnakas (arba svogūnas), 2 šaukštai kaparėlių, 1 šaukštelis žolelių druskos, 1 kietai virtas kiaušinis.
Smulkiai supjaustykite visus ingredientus, pagardinkite trupučiu pipirų ir gerai išmaišykite.
Lengvas salotų padažas:
Žolelių druską sumaišykite su trupučiu alyvuogių aliejaus ir baltojo balzamiko acto bei įberkite šviežiai maltų juodųjų pipirų.
Kiekis: 90g
Laikymas: Sausoje ir vėsioje vietoje.
Gamintojas: Nahrin AG, Šveicarija. Importuotojas: Swiss Nahrin Estonia OÜ.
Vilma (įsigijo produktą) –
Kokybiškas. Be to, puikaus dizaino pakuotė.