IÅ¡bandykite mÅ«sų originalų rizoto receptÄ . Vietoje sultinio, Å¡is rizotas ruoÅ¡iamas su Nahrin grybų kremine sriuba.
- Paruošimo laikas: 5 min
- Gaminimo laikas: 20 min
- 4 asmenims
Ingredientai:
- 300 g rizoto ryşių
- 1 svogūnas
- 70 g grybų kreminÄs sriubos
- 1 l vandens
- 150 g tarkuoto parmezano
- 80 g sviesto
Paruošimas
- Sriubos miltelius sumaišykite šaltame vandenyje ir uşvirinkite.
- SvogÅ«nÄ nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite su trupuÄiu sviesto.
- Ä® svogÅ«nus suberkite rizoto ryÅŸius, gerai iÅ¡maiÅ¡ykite ir lengvai pakepkite. MaÅŸdaug po 2â3 minuÄių apliekite sriubos dalimi. RyÅŸiai turi bÅ«ti padengti skysÄiu.
- Reguliariai maiÅ¡ykite rizotÄ ant vidutinÄs ugnies ir palaipsniui supilkite Å¡iltÄ sriubÄ . Taip ryÅŸiai geriausiai sugeria skystį ir gaunamas kreminis rizotas. Po 15-20 minuÄių rizotas bus paruoÅ¡tas.
- Galiausiai į rizotÄ Ä¯maiÅ¡ykite likusį sviestÄ bei parmezanÄ ir patiekite.