Rizoto su kremine grybų sriuba

Išbandykite mūsų originalų rizoto receptą. Vietoje sultinio, šis rizotas ruošiamas su Nahrin grybų kremine sriuba.

Grybų sriuba
  • ParuoÅ¡imo laikas: 5 min
  • Gaminimo laikas: 20 min
  • 4 asmenims

Ingredientai:

Paruošimas

  1. Sriubos miltelius sumaišykite šaltame vandenyje ir uşvirinkite.
  2. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite su trupučiu sviesto.
  3. Ä® svogÅ«nus suberkite rizoto ryÅŸius, gerai iÅ¡maiÅ¡ykite ir lengvai pakepkite. MaÅŸdaug po 2–3 minučių apliekite sriubos dalimi. RyÅŸiai turi bÅ«ti padengti skysčiu.
  4. Reguliariai maiÅ¡ykite rizotą ant vidutinės ugnies ir palaipsniui supilkite Å¡iltą sriubą. Taip ryÅŸiai geriausiai sugeria skystį ir gaunamas kreminis rizotas. Po 15-20 minučių rizotas bus paruoÅ¡tas.
  5. Galiausiai į rizotą įmaišykite likusį sviestą bei parmezaną ir patiekite.

Naudojami Nahrin produktai